Известие

Collapse
No announcement yet.

Нови фенове в Белене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нови фенове в Белене

Е от днес сме с двама по-вече, двама колеги си взеха съответно 145 1.3 boxer 1996г. и 146 1.3 boxer 1995г. с което в Белене ставаме 6 Алфи - направо може да си спретнем миниклуб
    Тия момчета не са много по компютрите и едва ли ще ги видите във форума, но ме натовариха със приятната задача да ги представя пред вас .......статистиката е следната:
    - 146-ци 2 бр.
    - 145-ци 1 бр.
    - 155-ци 2 бр.
    - 33-ки 1 бр. - /моя бивша любовница/
    Не е зле за 5-6 хиляди човека градче а?
    Надявам се някой ден да дойдем на някоя от сбирките
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Белене е нашта гордост
    Предай им честито на колегите за новите попълнения.

Само темата ми се струва за Алфа Ромео раздела
    Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
    2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Сажалявам , ако може модератора да я премести....
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

честно ,вие сте ебаси пичовете

много се радвам, че си намерил съмишленици, всички знаем колко е трудно
        ето за пример Алекс в Ямбол, който звучи все по-отчаяно на тази тема ....

между другото, можем да си направим такав тема, където всеки да се похвали кого е успял да обърне към правата вяра (или да вкара в беля въпрос на гледна точка))))))))))
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Еми че що не си направите един ALFA квартал
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Х-ха момчетата са във възторг от колите си, но жените им ще ме убият с камъни /една ми каза че сме самоубийци/
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Браво бе колега , то в Плевен дали има толкова . Поне отсрамвате окръга, че то по нашия край девизът е "Голф 2, алуминиева дограма и Милко Калайджиев" мевду другото тоя уикенд съм си в Плевен, та ако идвате може да се обадите.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е браво бе . То Вие може да си правите срещи и да сте повече от хората които се събират в Пловдив и Варна
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Браво, егати пичовете, страшна работа, не съм си го и помислял даже, че е възможно... Засрамихте големите градове...
                  Kawasaki Z1000 2013
                  Moto Guci Breva

Comment

СУПЕР сте
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

По последни данни:
                      - 146-ци 3 бр.
                      - 145-ци 1 бр.
                      - 155-ци 2 бр.
                      - 33 -ки 2 бр.
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Бах мамаму, Алфите при нас почват да се превръщат в моден аксесоар. Тая сутрин отивам в едно от "модните" местни кафета и кво да видя? От вън паркирана лъскавичка 145-ца 1.7 16V boxer с тъй наречените "транзитни" номера. понеже паркирах точно до нея, излиза от вътре собственика - местно момче и ме заговорвя. Влазохме, пихме кафе, светнах го за някои работи, даже я пробвах в последствие - доста добре запазен екземпляр/интериор/, но за километрите са го "хвърлили на върбата" - няма как да е на 67 К за 94 година кола. ДВГ вероятно е поне на 200 К, щото със синтетиката доста отчетливо му чукаха клапаните, спирачните дискове - чисто нови , нови на вид алуминиеви джанти /турски/, но според мен слабички, взел я за 5 К.
                        Е вече е крайно време да си направим една сбирка!

Последни данни:
                        - 146-ци 3 бр.
                        - 145-ци 2 бр.
                        - 155-ци 2 бр.
                        - 33 -ки 2 бр.
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

E вие с тези темпове скоро ще може да правите сбирките с най много хора извън София -да не се окаже накрая че следващия Италфест ще се прави в ЦентралнаСеверна България

П.П. Тази седмица (събота и неделя) ще ходя до Свищов - може да мина до Белене да пием по бира в събота
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                            да не се окаже накрая че следващия Италфест ще се прави в ЦентралнаСеверна България
                            Айде де! Айде де! Е тва е приказка!
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Бате, задължително да се обадиш, ако идваш към Белене. А бирата - от мен!!!
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

Working...
                              X